بازدید دکتر کوشش تبار معاون اقتصادی وزیر کشور و نماینده سرمایه گذاری استان تهران ازغرفه علوم پزشکی استان کرمانشاه در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

ششمشین نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران (اکسپو) در تاریخ ۸ الی ۱۲ اردیبهشت در محل نمایشگاه­های بین‌المللی تهران برگزاری می شود. در این نمایشگاه که بیش از 2۰۰۰ تاجر و بازرگان از 19 کشور دنیا بهمراه ۸۰۰ شرکت برتر صادراتی از داخل کشور حضور دارند. دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در دو حوزه توریسم سلامت و فناوری، با حضور شرکت های توانمند با قابلیت صادرات محصولات دانش بنیان در نمایشگاه شرکت فعال دارد. در این نمایشگاه محصولاتی از قبیل اگزوزوم ها، پمادهای ترمیمی برای بیماران پروانه­ ای، داروهای آهسته رهش و ... از مجموعه محصولات شرکت های عضو پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه به نمایش گذاشته می شود.

گفتنی است در حاشیه این نمایشگاه، نشست سرمایه گذاران بامعاون اقتصادی استانداری وبازدیدکنندگان ازحوزه توریسم وگردشگری استان برگزار