همایش یکروز" آشنایی بافعالیت شتاب دهنده ها بارویکرد فرصت های پیش روی کسب وکارهای نوپا" برگزار گردید.

همایش یکروز" آشنایی بافعالیت شتاب دهنده ها بارویکرد فرصت های پیش روی کسب وکارهای نوپا" باحضور رئیس و معاونین پارک علم وفناوری سلامت ومرکز رشد دانشگاه و مدیران شتاب دهنده ویژن دارو، همچنین رئیس دانشکده داروسازی، اساتید هئیت علمی، فناوران ودانشجویان این حوزه روز دوشنبه یکم خرداد در سالن آمفی تئاتر دانشکده داروسازی برگزارگردید.

دکترجلیلی معاون تحقیقات وفناوری ورئیس پارک سلامت : مزایا واهمیت شتاب دهنده ها واهمیت منتورینگ های حرفه ای جهت تجاری سازی و بازاریابی محصولات دانش بنیان راجهت ذینفعان برشمردند. دکترمقیمی(هئیت مدیره شتاب دهنده ): نحوه مشارکت استارتاپ ها وشتاب دهنده ها را بیان نمودند و همچنین درخصوص چگونگی نحوه فعالیت شتاب دهنده ویژن دارو در زمینه کسب وکار،آموزش کامل و جامعی دادند

دکترعلوی هئیت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک وزیست فناوری: درخصوص اقتصاد زیستی وپارادایم اقتصاد جهانی آموزشهای مفید وکاربردی ارائه دادند.

لازم بذکر است، جلسه پرسش وپاسخ توسط دکترامیدوار(مدیر شتاب دهنده ویژن دارو )صورت گرفت که بسیار مطلوب ارزیابی گردید.

گفتنی است، درسالن جلسات پارک علم وفناوری سلامت دانشگاه جلسه ای اختصاصی جهت دو شرکت دانش بنیان پارک با اعضا ویژن دارو برگزارگردید که نتایج مثبت و رو به مذاکره قطعی جهت قراداد فی مابین حاصل گردید.