" برنامه summer mentorship research یک روش جدید برای آموزش عملی روش تحقیق به دانشجویان " بعنوان فرایند آموزشی منتخب کشوری برگزیده شد.

" برنامه summer mentorship research  یک روش جدید برای آموزش عملی روش تحقیق به دانشجویان " بعنوان فرایند آموزشی منتخب کشوری برگزیده شد.
فرآیند آموزشی ارائه شده از سوی آقای دکتر فرید نجفی ، به عنوان فرآیند منتخب کشوری در چهارمین جشنواره آموزشی شهید مطهری برگزیده شد .

در چهارمین جشنواره آموزشی شهید مطهری که همزمان با دوازدهمین کنگره آموزش پزشکی  از تاریخ  10 لغایت 12 اردیبهشت ماه در مشهد مقدس برگزار گردید ، بنا به رای هیات داوران جشنواره  ، فرآیند آموزشی ارائه شده از سوی  آقای دکتر فرید نجفـــی با عنوان :

" برنامه Summer Mentorship  Research  یک روش جدید برای آموزش عملی روش تحقیق به دانشجویان "

بعنوان فرایند آموزشی منتخب کشوری برگزیده  شده و مورد تقدیر قرار گرفت .

روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری |