نشست عالی برای راه اندازی مرکز جامع تحقیقات سلولهای بنیادی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

نشست معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دبیر ستاد علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با رییس و معاون تحقیقیات و فناوری دانشگاه برای راه اندازی مرکز جامع تحقیقات سلولهای بنیادی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دفتر معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در روز دوشنبه 20 بهم ماه برگزار شد.

معرفی استعدادها و توانمندی های دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی‌،‌درمانی کرمانشاه جهت راه اندازی مرکز جامع تحقیقات سلولهای بنیادین و تبادل نظر در این خصوص از محورهای این نشست بود.

در صورت صدور مجوز نهایی ، این مرکز تحقیقات در کرمانشاه به عنوان هفتمین مرکز در کشور راه اندازی خواهد شد.