پروفسور فرید نجفی از موفقیت مراکز تحقیقات دانشگاه در ارزشیابی سالیانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

مرکز تحقیقات بیولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بر اساس آخرین ارزشیابی فعالیتهای پژوهشی وزارت بهداشت در بین 251 مرکز تحقیقاتی بیومدیکال کشور توانست مقام پنجم را کسب نماید.

دکترفرید نجفی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه اظهار کرد: بر اساس نتایج ارزشیابی تعداد کل مقالات ثبت شده این مرکز تحقیقات در پایگاه اسکوپوس در سال 1397 ، 181 مقاله بوده است. که 25% از این مقالات حاصلزهمکاری با محققان خارج از کشور می باشد.

ایشان تصریح کردند:مرکز تحقیقات عوامل محیطی موثر بر سلامت نیز توانسته است با ٤٨ پله صعود نسبت به سال قبل رتبه هشتم کشوری را در میان مراکز تحقیقاتی بیومدیکال کسب نماید. همچنین مرکز تحقیقات اختلالات خواب با چاپ پنجاه و پنج مقاله معتبر در مجلات بین المللی توانسته است جایگاه بیستم را در بین ٣٠٧ مرکز تحقیقات بالینی به خود اختصاص دهد.

وی ضمن تبریک این موفقیت به روسای مراکز تحقیقاتی، اساتید و محققان دانشگاه اظهار امید واری کردند که با تلاش های مستمر و همکاری جمعی شاهد تداوم موفقیت های دانشگاه باشیم.