رتبه بندی دانشگاههای علوم پزشکی کشور بر اساس H-Index

به استناد گزارش گروه علم سنجی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور،
در هفته اول مارس 2015 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با توجه به آیتم های تعداد مقالات، تعداد استنادات H-index و سایر شاخصهای استنادی استخراج شده از بانک اطلاعاتی Scopus در یبن کلیه دانشگاههای علوم پزشکی کشور رتبه 10 را بدست آورد. همچنین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بین 25 دانشگاه تیپ 2 بعد از دانشگاه مازنداران و بقیه اله(عج) رتبه سوم را کسب کرد.
 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از نظر میانگین نسبت citation به هر مقاله با دانشگاههای تبریز یا مشهد و بقیه ا... برابری می کند و از این نظر و نیز معیار H-index از دانشگاه علوم پزشکی اهواز پیش افتاده است. مضافا اینکه عملکرد پژوهشی دانشگاه از نظر تعداد استنادات H-index و نسبت Citation / paler فاصله معنا داری دارد.
رتبه بندیرتبه بندی دانشگاههای علوم پزشکی بر اساس H-Index

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۴:۰۴