گزارش علم سنجی دانشگاه بر اساس نمایه استنادی Scopus تا فوریه 2013

در این گزارش وضعیت علم سنجی دانشگاه به تفکیک برای هر یک از دانشکده ها اعلام شده است

یکی از مهمترین شاخص های علم سنجی دانشگاه ها، میزان تولیدات علمی اعضای هیات علمی و پزوهشگران آنهاست.واحد علم سنجی دانشگاه اقدام به ارزیابی و محاسبه تعدادی از شاخص ها ، از جمله تعداد مقالات ، تعداد استنادات و H-Index برای کلیه اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه بر اساس بانک اطلاعاتی Scopus و بدون اعمال محدودیت برای زمان انتشار مقالات در قالب گزارش پیوست نموده است . این گزارش مستند به اطلاعات موجود در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری و پایگاه اطلاعاتی Scopus بوده و امکان مشاهده اشتباه در اطلاعات وجود دارد . از کلیه اعضای محترم هیأت علمی و پژوهشگران دانشگاه تقاضا می شود در صورت وجود اشتباه در هر یک از موارد موجود در گزارش، اطلاعات دقیق را مستند به مدارک به واحد علم سنجی معاونت منعکس نمایند. بدیهی است این یک گزارش مقدماتی است و با کسب اطلاعات جدید و مستند می تواند به گزارش دقیق و قابل استناد تبدیل گردد .

برای اطلاع از وضعیت علم سنجی هر دانشکده روی فایل مربوطه کلیک نمایید:

علم سنجی دانشکده پزشکی علم سنجی دانشکده پزشکی

علم سنجی دانشکده داروسازی علم سنجی دانشکده داروسازی