کسب رتبه برتر توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پانزدهمین جشنواره علمی اجرایی بهداشت محیط

🔸 در پانزدهمین جشنواره علمی اجرایی بهداشت محیط که تیر ماه سال جاری و در دانشکده بهداشت و ایمنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید، دو تن از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بخش پایان نامه و اختراع به عنوان برگزیده معرفی شدند.

🔸 در بخش «پایان نامه ارشد» تورج مساحی (به راهنمایی دکتر هوشیار حسینی) موفق به کسب رتبه دوم و در بخش «ابداع و اختراع» کیمیا پرنون موفق به کسب مقام شایسته تقدیر داوران گردید.

🔸 گفتنی است که پانزدهمین جشنواره علمی اجرایی بهداشت محیط با حضور پرشور اساتید، دانشجویان و کارشناسان بهداشت محیط کشور برگزار گردید و برگزیدگان جامعه بهداشت محیط در زمینه‌های کتاب، مقاله، پایان نامه، ابداع و اختراع، پژوهشگر جوان و فعالیت اجرایی معرفی شدند.