فراخوان جذب هیات علمی پژوهشی هسته تحقیقات سلامت خانواده و رشد جمعیت

هسته تحقیقات سلامت خانواده و رشد جمعیت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت تکمیل کادر علمی خود متقاضی جذب یک نفر هیات علمی پژوهشی از میان دانش آموختگان Ph.D ­رشته­  فیزیولوژی با گرایش تولید مثل براساس شیوه نامه جذب تعهد خدمت اعضای هیات علمی پژوهشی مندرج در پورتال معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه می باشد.

داوطلبان می­توانند درخواست کتبی، رزومه (CV ) به همراه مستندات مربوطه و حداقل دو توصیه نامه علمی را تا 31 تیر سال جاری به آدرس ایمیل:  research_it@kums.ac.irارسال و در صورت نیاز به راهنمایی با شماره 08334262252  تماس برقرار نمایند.

در بخش موضوع ایمیل حتما عبارت " جذب هیات علمی پژوهشی هسته تحقیقات سلامت خانواده و رشد جمعیت " ذکر گردد.

لازم به توضیح است که جذب به صورت ضریب کا / قراردادی است و دانشگاه هیچ گونه تعهدی نسبت به تبدیل وضعیت به پیمانی ندارد و تمدید ضریب کا / قرارداد منوط به فعالیت علمی قابل قبول سالانه و رضایت مرکز تحقیقات سلامت خانواده و رشد جمعیت می باشد.

شرایط شرکت در فراخوان:

شرایط عمومی:

الف) اعتقاد به مبانی نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی

ب) تدین به یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی

ج) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران

د) عدم محکومیت به محرومیت از استخدام دولتی و سابقه محکومیت کیفری و جزایی

ه ) عدم اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان

و) انجام خدمت وظیفه عمومی، دارا بودن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا داشتن معافیت قانونی و پایان دوره ضرورت نظام ویزه آقایان

ز) نداشتن سن بیش از 45 سال برای دارندگان مدرک Ph.D

شرایط اختصاصی:

1-      دارا بودن مدرک دکتری تخصصی  در رشته­: فیزیولوژی با گرایش تولید مثل

·         افراد با سابقه فعالیت پژوهشی در زمینه سلامت خانواده، باروری و ناباروری دارای اولویت می باشند.

·         عنوان رشته متقاضی می بایست با عنوان رشته درج شده در فراخوان دقیقاٌ مطابقت داشته باشد و پذیرش مدارک مشابه ممنوع می باشد.

2- دارا بودن شرایط مندرج در شیوه نامه جذب هیات علمی پژوهشی در پورتال معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

3- متناسب بودن رزومه و فعالیت­های پژوهشی فرد متقاضی با رشته تحصیلی

4-  دارا بوددن حداقل دو مورد از شرایط ذکر شده اختصاصی به شرح ذیل جهت شرکت کنندگان در فراخوان الزامی می باشد.

·         دارای H-index معادل 5 و بالاتر

·         دارای تعداد حداقل 5  مقاله علمی و پژوهشی چاپ شده در نمایه نامه های ( (ISI/PubMed/Scopusکه از این تعداد در 2 مقاله نویسنده اول/مسئول باشد)

·         دارای دو مقاله Q1

·         دارای پتنت بین المللی ثبت شده

·          دارای سابقه عضویت در یک شرکت دانش بنیان که منجر به تولید محصول شده باشد

5- تایید صلاحیت علمی و عملی فرد توسط هسته تحقیقات سلامت خانواده و رشد جمعیت بر­اساس مصاحبه شفاهی و کسب امتیاز 70% امتیاز پژوهشی بر اساس آیتم های پژوهشی فرم جذب اعضای هیئت علمی.

6- شرکت افراد مشغول به تحصیل در این فراخوان ممنوع می­باشد.