دستاوردهای درخشان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دولت سیزدهم

مصاحبه خبرگزاری فارس با دکتر سیروس جلیلی در خصوص دستاوردهای معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در دولت سیزدهم روز یکشنبه ۲۰ خرداد در دفتر معاونت برگزار شد.

در این مصاحبه مطرح شد:

🔹️معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: معاونت تحقیقات و فناوری همانگونه که از اسمش پیداست؛ تحقیقاتی‌ست که در رقابت با دانشگاه‌های دنیا در نهایت با ایجاد محصول، منجر به فناوری می‌شود که اشتغالزایی هم به دنبال دارد.

🔹️کسب رتبه ششم در میان کل دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ارزشیابی سالیانه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سال ۱۴۰۲ و کسب رتبه ۲ شاخص تولید فناوری در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی در ارزشیابی سالیانه دانشگاه‌ها در سال ۱۴۰۲ و ... از جمله موفقیت‌های حوزه تحقیقات و فناوری بوده است.

مشروح مصاحبه دکتر جلیلی با خبرگزاری فارس را می توانید اینجا مشاهده کنید: