افتتاح کارگاه های نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی

با  پیگیری های دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه، کارگاه های نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی واقع در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان طی مراسمی در روز شنبه 12 خرداد افتتاح گردید.

در این مراسم که با حضور مهندس عزیز نوری، مدیر کل اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان، دکتر سیروس جلیلی معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه، رییس مرکز TMC اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان، رییس مرکز رشد فناوری سلامت و مدیر شورای راهبری مرکز TMC  دانشگاه و با حضور تعدادی از کارشناسان و مسئولان هر دو حوزه، این دو کارگاه بر اساس تفاهم نامه فی مابین به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه واگذار گردید.

هدف از واگذاری کارگاه ها برگزاری دوره های مهارت آموزی جهت دانشجویان و فارغ التحصلان همچنین انجام طرح های تحقیقاتی و فناوری جهت دانشجویان و شرکت های فناور و اعضای هیات علمی می باشد.