افتخاری علمی و اخلاقی در حوزه فناوری دانشگاه

دکتر میلاد اختراعی، از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این دوره از جشنواره جایزه البرز ، به عنوان فناور رتبه ی اول معرفی و موفق به کسب نشان البرز شد.

💢  شصت و دومین دوره «جایزه البرز» (ویژه نخبگان) معروف به نوبل ایرانی، با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری، دکتر محمدعلی زلفی‌گل، حجت الاسلام والمسلمین مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، دکتر سیدسلمان سیدافقهی، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان،  و جمعی از چهره‌های علمی و فرهنگی در سالن همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.

💠🔹در این رویداد از ۵ نفر از دانشمندان تراز اول ، ۱۰ نفر از فناوران برتر و ۱۰ دانشجوی نمونه کشور تقدیر گردید.

⚛ دکتر میلاد اختراعی، از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان فناور رتبه اول این جشنواره موفق به کسب نشان البرز و جایزه ۱/۵۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریالی شد.

✅لازم به ذکر است دکتر اختراعی، جایزه نقدی خود را به نام پدر تازه‌ درگذشته‌ اش به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و جهت تامین داروهای بیماران سرطانی کرمانشاه وقف نمود.

💠 این دستاورد علمی و اخلاقی ارزنده را به مجموعه دانشگاه تبریک گفته و از درگاه خداوند متعال سربلندی و موفقیت روز افزون را برای فناوران دانشگاه خواستاریم.