کسب عنوان «پژوهشگر برجسته کشور» توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به نقل از معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه: پس از بررسی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دکتر دنا محمد زاده دانشجوی دکتری تخصصی بالینی بیماری‌های داخلی و شیما مرادی دانشجوی دکتری تخصصی علوم تغذیه موفق شدند عنوان «دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور» را کسب نمایند.

دکتر جلیلی ضمن تبریک این موفقیت به نامبردگان افزود: این انتخاب بر اساس بررسی مستندات ارائه شده در پاییز و زمستان سال گذشته در کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفته است.

گفتنی است که کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای برنامه عملیاتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی وزارت متبوع به صورت فصلی و در قالب فراخوان اقدام به انتخاب پژوهشگر برجسته کشوری می‌نماید.