فراخوان جذب هیئت علمی پژوهشی ( مرکز تحقیقات عوامل محیطی تاثیرگذار بر سلامت)

فراخوان جذب هیات علمی پژوهشی مرکز تحقیقات عوامل محیطی تاثیرگذار بر سلامت
مرکز تحقیقات عوامل محیطی تاثیرگذار بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت تکمیل کادر علمی خود متقاضی جذب یک نفر هیات علمی پژوهشی از میان دانش آموختگان Ph.D ¬رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی براساس شیوه نامه جذب تعهد خدمت اعضای هیات علمی پژوهشی مندرج در پورتال معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه می باشد.
داوطلبان می¬توانند درخواست کتبی، رزومه (CV ) به همراه مستندات مربوطه از زمان اعلام فراخوان به مدت 14 روز به آدرس ایمیل: research_it@kums.ac.irارسال و در صورت نیاز به راهنمایی با شماره 08338390828 آقای رجبی تماس برقرار نمایند.
در بخش موضوع ایمیل حتما عبارت " جذب هیات علمی پژوهشی مرکز تحقیقات عوامل محیطی تاثیرگذار بر سلامت " ذکر گردد.
لازم به توضیح است که جذب به صورت ضریب کا / قراردادی است و دانشگاه هیچ گونه تعهدی نسبت به تبدیل وضعیت به پیمانی ندارد و تمدید ضریب کا / قرارداد منوط به فعالیت علمی قابل قبول سالانه و رضایت مرکز تحقیقات عوامل محیطی تاثیرگذار بر سلامت می باشد.
شرایط شرکت در فراخوان جذب هیات علمی برای رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی:
شرایط عمومی:
الف) اعتقاد به مبانی نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی
ب) تدین به یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی
ج) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
د) عدم محکومیت به محرومیت از استخدام دولتی و سابقه محکومیت کیفری و جزایی
ه ) عدم اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان
و) انجام خدمت وظیفه عمومی، دارا بودن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا داشتن معافیت قانونی و پایان دوره ضرورت نظام ویزه آقایان
ز) نداشتن سن بیش از 45 سال برای دارندگان مدرک Ph.D

شرایط اختصاصی:
1- دارا بودن مدرک دکتری تخصصی در رشته: مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
• عنوان رشته متقاضی می بایست با عنوان رشته درج شده در فراخوان دقیقاٌ مطابقت داشته باشد و پذیرش مدارک مشابه ممنوع می باشد
• افرادی که هر سه مقطع تحصیلی ( کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی) آنها با عنوان رشته درج شده در فراخوان مطابقت داشته باشد در اولویت هستند.
• افراد با سابقه فعالیت پژوهشی در زمینه طراحی مدل های اعتباربخشی دارای اولویت می باشند.
• افراد با پیشینه فعالیت و همکاری با مراکز تحقیقاتی در اولویت می باشند.
2- دارا بودن شرایط مندرج در شیوه نامه جذب هیات علمی پژوهشی در پورتال معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
3- متناسب بودن رزومه و فعالیت¬های پژوهشی فرد متقاضی با رشته تحصیلی
4- تایید صلاحیت علمی و عملی فرد توسط مرکز تحقیقات عوامل محیطی تاثیرگذار بر سلامت بر¬اساس مصاحبه شفاهی و کسب امتیاز 70% امتیاز پژوهشی بر اساس آیتم های پژوهشی فرم جذب اعضای هیئت علمی.
5- شرکت افراد مشغول به تحصیل در این فراخوان ممنوع می¬باشد.