نتیجه یک مطالعه علمی: عصاره بذر گیاه ریحان برای تسکین میگرن موثر است

براساس این بررسی که در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه تحت عنوان پروژه طراحی، ساخت و ارزیابی فیزیکوشیمیایی امولسیون ژل موضعی از گیاه ریحان جهت تسکین دردهای میگرنی توسط دکتر رضا تحویلیان صورت گرفت، مشخص شد عصاره‌ بذر گیاه ریحان در تسکین سردردهای میگرنی موثر است.

دکتر تحویلیان در خصوص این تحقیق علمی که اخیرا در یک پایان نامه دانشجویی دفاع شد، به خبرنگار ایرنا توضیح داد که در این تحقیق ما عصاره بذر گیاه ریحان را به صورت ژل استفاده کردیم تا برای درمان میگرن به صورت موضعی استفاده شود.

وی با بیان اینکه استفاده از این محصول به صورت موضعی، عوارض مصرف داروهای خوراکی را ندارد، افزود: استفاده از این محصول علاوه بر اینکه منجر به اشتغال زایی در کشور شده، به وفور در بازار هم موجود است و در عین حال مصرف این دارو قابلیت پذیرش بیشتری برای مصرف کنندگان دارد.

۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ۱۳:۵۵