اخبار

نتایج جالب یک تحقیق درباره "گیاه‌خواری"

یک محقق و پژوهشگر کرمانشاهی با انجام یک تحقیق بر روی ۱۳ فرد مبتلا به انواع بیماریهای مزمن که طی شش ماه رژیم گیاهخواری داشته‌اند، به نتایج جالبی دست پیدا کرده است.

دکتر علیرضا عبدی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه برخی افراد در جهان رژیم گیاهخواری و برخی خام گیاهخواری دارند، گفت: تحقیقات بسیاری در این زمینه صورت گرفته و مزایا و معایبی برای این نوع رژیم ذکر شده، اما در تحقیقی که ما انجام داده ایم ۱۳ نفر از افرادی که بیماریهای مزمنی مانند بیماری دیابت، سرطان و ... داشتند مورد بررسی قرار گرفته که در یک بازه زمانی شش ماهه رژیم گیاهخواری(حذف گوشت و پروتئین حیوانی و لبنیات) گرفته اند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: در این تحقیق که بصورت کیفی بوده، بیماران شرح وضعیتی از روند بیماری خود بعد از شش ماه گیاهخواری داشته‌ و آنطور که این بیماران عنوان کردند، روند بیماری آنها در طول شش ماه بسیار بهبود یافته و حتی برخی از مصرف دارو بی نیاز شده اند.

وی افزود: یکی از این بیماران که با مصرف انسولین روزانه باز هم دیابت کنترل نشده داشته، بعد از شش ماه گیاهخواری مصرف انسولین را کنار گذاشته و درحال حاضر میزان قند او به زیر ۱۰۰ میلی گرم رسیده است.

عبدی گفت: بیمار سرطانی این تحقیق هم که مبتلا به سرطان بدخیم ریه بوده و تنگی نفس شدید داشته، حالا بعد از شش ماه گیاهخواری ترشحات و تنگی نفس او مرتفع شده و بدون دارو راحت نفس کشیده و صحبت می کند و حتی توده او کوچک شده است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: نتایج این تحقیق نشان می دهد که هر ۱۳ نفر که مبتلا به بیماریهای مزمن بودند و بسیاری راه های درمانی را رفته و نتیجه نگرفته بودند، با یک رژیم گیاهخواری و بعضا خام گیاهخواری طی یک دوره شش ماهه بیماری آنها تا حد قابل توجهی کنترل شده است.

وی افزود: این بیماران عنوان کردند که هر بار از رژیم تخطی کرده و مقداری گوشت یا لبنیات مصرف کرده اند، با برگشت عوارض و علائم بیماری مواجه شده اند.

عبدی گفت: رژیم گیاهخواری موجب تقویت سیستم ایمنی و از بین بردن سلولهای سرطانی می شود و با فواید بسیاری برای بدن همراه است.

وی در خصوص استفاده طولانی مدت از این رژیم گفت: برخی افراد در جهان هستند که مدت های طولانی این رژیم را دارند، اما برای اظهار نظر قطعی باید تحقیقات کمی با تعداد نمونه های بسیار در طولانی مدت صورت گیرد تا بتوان اظهار نظر دقیقی در خصوص مزایا و معایب این نوع رژیم داشت، ولی بر اساس تحقیق صورت گرفته این رژیم در کوتاه مدت برای این بیماران با فواید بسیاری همراه بوده و توانسته نقش کنترلی موثری در روند بیماری آنها داشته باشد.

عبدی گفت: همچنین این نوع رژیم نقش موثری در کاهش وزن این بیماران داشته، طوری که برخی از آنها که بیش از ۱۰۰ کیلوگرم وزن داشته‌اند، طی این شش ماه حدود ۳۰ کیلو وزن کم کرده‌اند.

۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ۱۳:۱۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

 

آدرس : کرمانشاه - بلوار شهید بهشتی-ساختمان شماره 2 علوم پزشکی - معاونت تحقیقات و فناوری ،کد پستی 6714673159 

تلفن: 08338384185       فکس: 08338386835

ایمیل: research_it@kums.ac.ir