فراخوان جذب هیئت علمی پژوهشی ( مرکز تحقیقات بیماری های عفونی)

فراخوان جذب هیات علمی پژوهشی مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی

مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت تکمیل کادر علمی خود متقاضی جذب یک نفر هیات علمی پژوهشی از میان دانش آموختگان Ph.D ­رشته باکتری شناسی پزشکی براساس شیوه نامه جذب تعهد خدمت اعضای هیات علمی پژوهشی مندرج در پورتال معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه می باشد.

داوطلبان می­توانند درخواست کتبی، رزومه (CV ) به همراه مستندات مربوطه و حداقل دو توصیه نامه علمی را تا 10 بهمن سال جاری به آدرس ایمیل:  research_it@kums.ac.irارسال و در صورت نیاز به راهنمایی با شماره 08334262252  تماس برقرار نمایند.

در بخش موضوع ایمیل حتما عبارت " جذب هیات علمی پژوهشی مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی " ذکر گردد.

لازم به توضیح است که جذب به صورت ضریب کا / قراردادی است و دانشگاه هیچ گونه تعهدی نسبت به تبدیل وضعیت به پیمانی ندارد و تمدید ضریب کا / قرارداد منوط به فعالیت علمی قابل قبول سالانه و رضایت مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی می باشد.

شرایط شرکت در فراخوان جذب هیات علمی برای هر دو رشته:

شرایط عمومی:

الف) اعتقاد به مبانی نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی

ب) تدین به یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی

ج) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران

د) عدم محکومیت به محرومیت از استخدام دولتی و سابقه محکومیت کیفری و جزایی

ه ) عدم اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان

و) انجام خدمت وظیفه عمومی، دارا بودن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا داشتن معافیت قانونی و پایان دوره ضرورت نظام ویزه آقایان

ز) نداشتن سن بیش از 45 سال برای دارندگان مدرک Ph.D

شرایط اختصاصی:

1-     دارا بودن مدرک دکتری تخصصی  در رشته: باکتری شناسی پزشکی

·         افراد با سابقه فعالیت پژوهشی در زمينه بیماری های عفونی دارای اولویت می باشند.

·         عنوان رشته متقاضی می بایست با عنوان رشته درج شده در فراخوان دقیقاٌ مطابقت داشته باشد و پذیرش مدارک مشابه ممنوع می باشد.

2- دارا بودن شرایط مندرج در شیوه نامه جذب هیات علمی پژوهشی در پورتال معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

3- متناسب بودن رزومه و فعالیت­های پژوهشی فرد متقاضی با رشته تحصیلی

4-  دارا بوددن حداقل دو مورد از شرایط ذکر شده اختصاصی به شرح ذیل جهت شرکت کنندگان در فراخوان الزامی می باشد.

·         دارای h-index معادل 4 و بالاتر

·         دارای تعداد حداقل 10مقاله علمی و پژوهشی چاپ شده در نمایه نامه های ( (ISI/Pubmed/Scopusکه از این تعداد در 5 مقاله نویسنده اول/مسئول باشد)

·         گذرانیدن دوره پسا دکتری

·         اجرای یک (یا بیشتر) پروژه ی بین المللی بصورت مجری یا همکار اصلی

·         دارای دو مقاله Q1

·         دارای پتنت بین المللی ثبت شده

·          دارای سابقه ی عضویت در یک شرکت دانش بنیان که منجر به تولید محصول شده باشد

5- تایید صلاحیت علمی و عملی فرد توسط مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی بر­اساس مصاحبه شفاهی و کسب امتیاز 70% امتیاز پژوهشی بر اساس آیتم های پژوهشی فرم جذب اعضای هیئت علمی.

6- شرکت افراد مشغول به تحصیل در این فراخوان ممنوع می­باشد.