دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رده دانشگاه های تیپ یک علوم پزشکی کرمانشاه

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با آقای دکتر قره باغیان سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیدار کرد.

دکتر سیروس جلیلی در این دیدار گزارشی از وضعیت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را به ایشان ارائه نمود.

دکتر قره باغیان نیز ضمن خرسندی از جایگاه دانشگاه در آخرین ارزشیابی دانشگاه های علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با قرار گیری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رده دانشگاه های علوم پزشکی تیپ یک و با بهره گیری از پتانسیل خوب دانشگاه، دسترسی به رده های بالاتر برای استان کرمانشاه دور از دسترس نیست.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با یک پله صعود نسبت به سال گذشته در رده ششم دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار گرفت.

۶ دی ۱۴۰۲ ۱۳:۳۷