هفته پژوهش فرصتی مناسب جهت تکریم از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه است.

⚛ در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه مطرح شد🔰
💢دکتر جلیلی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه:🔰

🔹فرا رسیدن هفته پژوهش( ۲۸ آذر _۴ دی ) را خدمت شما پژوهشگران و فناوران پر تلاش دانشگاه تبریک می گویم ، هفته پژوهش فرصتی مناسب جهت تکریم از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه است.

🔹پژوهش راهی برای گسترش مرزهای علم و دانش و گشودن افق های درخشان و فعالیت های پیوسته،برای رسیدن به آینده ای روشن است .

🔹 توسعه علمی ،صنعتی و فرهنگی هر کشور بدون پرداختن به امر پژوهش امکان پذیر نمی باشد.

🔹پژوهش موتور محرک و در حقیقت چرخه پیشرفت و توسعه پایدار هر کشور است.

🔹مقام معظم رهبری در تاریخ ۲۰ خرداد سال ۹۷، در خصوص اهداف پژوهش می فرمایند،رسیدن به مرجعت علمی و حضور در جمع سرآمدان علم و فناوری و حل مسائل کنونی و آینده کشور دو هدف مهم پژوهش است.

🔹یکی از شاخص های مهم رتبه بندی دانشگاه ها ،بررسی فعالیت های پژوهشی و فناوری دانشگاه های کشور است، در این خصوص با همت شما عزیزان امسال یک رتبه صعود داشته ایم و به رتبه ششم کشور نائل شدیم و در حوزه تولید فناوری رتبه دوم کشور  را کسب کردیم.

🔹کسب رتبه یک آزمایشگاههای جامع تحقیقات کشور توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه از دیگر موفقیت هایی است که بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
💢حجت الاسلام محبی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه:

🔹 دانشگاه افتخارات بزرگی را در پژوهش و فناوری در بین دانشگاه های کشور کسب نموده و امیدواریم با همدلی و تلاش شما عزیزان این موفقیت ها تداوم داشته باشد.

🔹 همه پژوهشگران و فناوران دانشگاه باعث افتخار دانشگاه هستند و از رییس دانشگاه و حمایت های ایشان و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در راستای پیشرفت در حوزه فناوری و پژوهش و از محققان و پژوهشگران پر تلاش دانشگاه سپاسگزارم.

🔹 امروزه مسئله پژوهش به عنوان لازمه جامعه بشری باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

🔹 سیاست پژوهشی کشور و وزارت بهداشت باید بر مبنای حل مشکلات جامعه باشد و تحقیقات باید جامعه نگر ، سلامت محور ، کاربردی باشد و هر تحقیق و پژوهش به سمتی پیش برود که مشکلی از مشکلات مردم  را برطرف نماید.

🔹دانشمندان و پژوهشگرانی که در کنار علم و پژوهش به معنویت هم توجه ویژه دارند بی شک آثار آنها ماندگار خواهد بود و همواره از آنها به نیکی یاد می شود.