کسب رتبه ۱ کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تاثیر استناد وزنی حوزه مقاله (FWCI)

کسب رتبه ۱ کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در  تاثیر استناد وزنی حوزه مقاله  (FWCI)
دکتر سیروس جلیلی معاون تحقیقات و فناوری از کسب موفقیتی دیگر خبر داد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تاثیر استناد وزنی حوزه مقاله  (FWCI) که با استنادات مقالات مرتبط است رتبه ۱ کشوری را به خود اختصاص داد.

دکتر جلیلی افزود: تأثیر استناد وزنی حوزه مقاله (FWCI) از طریق مقایسه تعداد استنادهای دریافت شده توسط یک مقاله با میانگین یا تعداد مورد انتظار استنادهای دریافت شده توسط سایر انتشارات  محاسبه می شود.

ایشان کسب این موفقیت را به ریاست دانشگاه، پژوهشگران و همکاران حوزه تحقیقات و فناوری تبریک گفته و این موفقیتها را بدست آمده با تلاش شبانه روزی پژوهشگران و زحمت کشان این حوزه دانست.