جلسه‌ بررسی راهکارهای ارتقاء سایت دانشگاه و فعالیت‌های آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه در جهت کسب رتبه برتر در سیستم‌های نظام رتبه‌بندی تایمز و وبومتریکس برگزار شد.

این نشست با حضور ریاست دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری، مدیران اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، توسعه و ارزیابی تحقیقات، روابط عمومی و سایر مدعوین در دفتر ریاست برگزار شد.

در این جلسه ابتدا مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، رتبه‌بندی دانشگاه در نظام رتبه‌بندی تایمز و وبومتریکس، اهمیت و ضرورت مشارکت دانشگاه در این رتبه‌بندی‌ها را توضیح داد.
 سپس شاخص‌های این رتبه‌بندی مورد بررسی ارزیابی قرار گرفت.
 گفتنی است رتبه‌بندی پیش روی تایمز در دی ماه انجام خواهد شد
 در ادامه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص مشارکت دانشگاه در ایمپکت رنکینگ ۲۰۲۴ توسط ایشان ارائه شد که نتایج این رتبه‌بندی جهانی نیز در خرداد ماه سال ۱۴۰۳ اعلام می‌گردد.