مرکز نوآوری سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بصورت مجازی توسط وزیر بهداشت افتتاح شد.

حضور دکتر قباد محمدی ریاست دانشگاه، دکتر سیروس جلیلی معاون تحقیقات و فناوری و دکتر رضا محمدی مدیر توسعه فناوری دانشگاه در نشست هم اندیشی نخبگان فناور و شرکت های دانش بنیان با حضور دکتر بهرام عین الهی مقام عالی وزارت و دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
این نشست با حضور مقام وزارت بهداشت، روسای دانشگاه های علوم پزشکی و
معاونین تحقیقات و فناوری و سایر مدعوین در روز یکشنبه 5 آذر در دفتر وزارتی وزارت بهداشت برگزار شد.

در ادامه این نشست مراکز نوآوری سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و کرمان نیز بصورت مجازی توسط وزیر بهداشت افتتاح شد.

دکتر محمدی رییس دانشگاه در زمان افتتاح مرکز نوآوری سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه گفت: این مرکز دارای کلین روم کلاس B و کلاس A به مساحت 100 مترمربع و ارزش روز پروژه یکصد میلیارد ریال میباشد
ایشان افزودند: یکی از نگات مثبت این پروژه موقعیت مکانی آن میباشد که در مجاورت یکی از بیمارستان های بزرگ استان قرار گرفته است و حتی تخت هایی از بیمارستان امام رضا (ع) در اختیار این مرکز قرار گرفته است و از استانهای کشور میزبان بیماران هستیم.

وی در پایان با اشاره به حضور اساتید مجرب در این مرکز گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به لطف خدا جزء ۳ دانشگاه برتر کشور در حوزه فناوری است و امروز این افتخار را داریم در حوزه فناوری یک دستاورد بزرگ را کسب نماییم و شاهد افتتاح مرکز نوآوری سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی باشیم.