فراخوان جذب سرباز نخبه در مراکز تحقیقاتی مصوب

به منظور فرصت بکارگیری از نخبگان وظیفه در برنامه های پژوهشی پیشرفته و باور به ضرورت حمایت و مراقبت از استعدادهای برتر و نخبگان جوان کشور، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از بین افراد واجد شرایط جهت اجرای پروژه های تحقیقاتی خود (با در نظر گرفتن اولویتهای پژوهشی دانشگاه ونیاز مراکز تحقیقاتی) دعوت به همکاری می نماید. لذا متقاضیان محترم میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مراکز تحقیقاتی دارای مجوز، رشته ها و سهمیه ها با شماره تلفن 08338390828 تماس حاصل نموده و یا به صورت حضوری جهت دریافت راهنمایی های لازم به واحد مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه واقع در بلوار شهید دکتر بهشتی، ساختمان شماره 2 دانشگاه مراجعه فرمایند.