اطلاعیه فراخوان پذیرش طرحهای تحقیقاتی اثر گذار و عادی ( فراخوان شماره 11 )

اطلاعیه فراخوان پذیرش طرحهای تحقیقاتی اثر گذار و عادی

( فراخوان شماره 11 )

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به منظور ارتقاء کیفی طرحهای تحقیقاتی کاربردی و پایه و همچنین در راستای نیاز محور شدن پروژه های تحقیقاتی، آمادگی خود را برای پذیرش پروپوزال طرح‌های تحقیقاتی منطبق با اولویت‌های پژوهشی دانشگاه (پیوست شماره 1) و اولویت‌های اختصاصی این فراخوان (پیوست شماره 2 و پیوست های تکمیلی)، در قالب طرح‌های اثـرگــذار و عـادی اعلام می‌دارد. لذا اعضای محترم هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می‌توانند، پروپوزال پیشنهادی خود را از تاریخ 1402/06/18 تا 1402/07/26، از طریق سامانه پژوهان ثبت و ارسال نمایند.

در خصوص طرح های اثرگذار، ضروری است طرح‌های ارایه شده در راستای تقاضا و نیاز سازمان‌های دولتی و یا معاونت‌های وابسته به دانشگاه تدوین شده باشند و نتایج حاصل از آنها منجر به  اصلاح در تصمیم‌گیری، تغییر در وضعیت سلامتی و تغییر در مولفه‌های موثر بر سلامت (اجتماعی، فرهنگی و محیطی)، تغییر در کیفیت ارائه خدمات و یا تغییر در حوزه آموزش سلامت گردد (توضیحات کامل در پیوست شماره 3).

*** امتیازات اختصاصی برای طرح های اثرگذار ***

در راستای حمایت از طرح های تحقیقاتی اثرگذار، در صورتیکه در زمان اتمام طرح، امتیاز آن در ارزشیابی سالانه وزارت متبوع لحاظ گردد، معادل همان امتیاز ( در سطح دانشگاه 5 امتیاز، در سطح استان 20 امتیاز ، در سطح کشور 100 امتیاز) با ضریب 2 در کارنامه اعتبار پژوهشی مجری و همکاران به نسبت مشارکت لحاظ می گردد. همچنین تعهدات پژوهشی طرح‌های اثرگذار به میزان 50 درصد کاهش داده خواهد شد.

*********

نحوه ارسال پروپوزال:

اعضای محترم هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می‌توانند پروپوزال کامل پیشنهادی خود را همراه با مستندات مربوطه که بیانگر تقاضا محور بودن پروژه مورد نظر می باشد (نامه درخواست بالاترین مقام اجرایی سازمان مربوطه و یا معاونت مربوطه، تفاهم نامه با سازمان مربوطه و یا سایر مستندات - مطابق پیوست شماره 3) را از تاریخ 1402/06/18 تا 1402/07/26 ، از طریق سامانه پژوهان ثبت و با ارسال به "مدیر گروه" و سپس "دبیر ستاد"، به این حوزه ارائه نمایند. همچنین در صورتی که سازمان مربوطه موافق با تامین بخشی از هزینه های طرح می باشد، مبلغ مورد حمایت در پروپوزال ذکر گردد.

طرح های عادی نیازی به ارسال مستندات نداشته و صرفا می بایستی پروپوزال مربوطه ارائه گردد.

سایر شرایط:

هر پژوهشگر حداکثر می تواند یک پروپوزال عادی به‌عنوان مجری ارسال نماید.

در خصوص طرح های اثرگذار محدودیتی از نظر تعداد طرح های ارسالی وجود ندارد.

توجه: صرفا افرادی می توانند در این فراخوان شرکت نمایند که بعنوان مجری، هیچ طرح تحقیقاتی معوقه مربوط به سالهای 1398 و قبل از آن را نداشته باشند و cut off آنها (قابل مشاهده در پروفایل شخصی افراد، موجود در سامانه پژوهان) در مقایسه با جدول زیر، کمتر از عدد مشخص شده برای سطح مرتبط با آنها باشد.

نقطه برش (Cut off) اعتبار پژوهشی برای مجریان طرحهای تحقیقاتی در سطوح مختلف

سطح

نقطه برش

(Cut off)