مراکز تحقیقاتی عوامل محیطی موثر بر سلامت و علوم دارویی مورد پایش قرار گرفتند.

مرکز تحقیقاتی عوامل محیطی موثر بر سلامت و مرکز تحقیقاتی علوم دارویی در روز سه شنبه 27 تیر از سوی معاونت تحقیقات و فناروی مورد پایش قرار گرفت.

این جلسات پایش با حضور معاون تحقیقات و فناوری، مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات، رییس پژوهشکده سلامت، رییس و اعضای مراکز و سایر مدعوین در سالن جلسات معاونت تحقیقات و فناوری برگزار گردید.

دکتر سیروس جلیلی معاون تحقیقات و فناوری هدف این جلسات را حل دغدغه های مراکز و پژوهشکده خواند و ضمن تقدیر از زحمات اعضای مراکز گفت: اگر دانشگاه علوم پزشکی را یک خانواده ببینیم، اعضای هیات علمی آموزشی و پژوهشی اعضای این خانواده بزرگ می باشند و رسالت معاونت تحقیقات حل مشکلات این اعضای زحمتکش می باشد.

دکتر تقدسی مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات: بودجه متناسبی در سال های گذشته به مراکز اختصاص داده شده است و نتایج نشان از عملکرد مناسب مراکز میباشد، همچنین ما باید تلاش کنیم جایگاه پژوهش در سطح کشور که ویترین دانشگاه علوم پزشکی میباشد را حفظ کنیم و همچنین نگاهی رو به رشد داشته باشیم.

همچنین در این جلسات عملکرد مراکز تحقیقات توسط روسای دو مرکز ارائه و در خصوص مشکلات اعضای مراکز بحث و تبادل نظرات شد.