تیم پایش معاونت تحقیقات و فناوری از دانشکده داروسازی پایش بعمل آورد.

تیم پایش معاونت تحقیقات و فناوری روز دوشنبه ۵ تیر با حضور در دانشکده داروسازی از این دانشکده پایش بعمل آورد.

مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه هدف از انجام پایش ها را رصد مشکلات و پیگیری در جهت مرتفع نمودن این مشکلات خواند و گفت دانشکده داروسازی از دانشکده های فعال دانشگاه می باشد.

دکتر مهدی تقدسی افزود: دانشکده داروسازی با ۳۴ عضو هیات علمی و ۸ گروه با شاخص h ایندکس ۵۷ توانسته است در بیست سال گذشته تعداد ۸۰۶ مقاله را به ثبت برساند.

ایشان ادامه داد: یکی از شاخص های عدالت پژوهشی توزیع مناسب بودجه طرح های تحقیقاتی میباشد که خوشبختانه دانشکده داروسازی با ارائه ۴۰۴ طرح تحقیقاتی بودجه مناسبی را به خود اختصاص داده است.

دکتر رضا محمدی رییس مرکز رشد فناوری سلامت در ادامه با معرفی مرکز رشد و پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه برنامه های حوزه فناوری را ارائه و اعضای هیات علمی را به حضور در فراخوان ها دعوت نمود.

رییس دانشکده داروسازی نیز مشکلات دانشکده همچون کمبود فضای فیزیکی مراکز تحقیقات مستقر در دانشکده داروسازی را بیان و در ادامه در خصوص این مشکلات میان اعضای جلسه بحث و تبادل نظر شد.