فراخوان جذب هیات علمی پژوهشی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت

نظر به اهداف مراکز تحقیقات مبنی بر گسترش فعالیت های تحقیقاتی و بنا بر مصوبه شورای هیات موسس و شورای پژوهشی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پژشکی کرمانشاه، و تاکید معاون محترم تحقیقات و رییس محترم پژوهشکده سلامت در جلسه مورخ 22/12/  1400 و با امعان نظر به مصوبه مورخ 13/02/1402 این مرکز در راستای اولویت های پژوهشی خود متقاضی جذب 3 نفر هیات علمی پژوهشی از میان دانش آموختگان Ph.D براساس شیوه نامه جذب تعهد خدمت اعضای هیات علمی پژوهشی مندرج در پورتال معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه می باشد.

داوطلبان می توانند درخواست کتبی، رزومه (CV ) به همراه مستندات مربوطه و حداقل دو توصیه نامه علمی را تا 25 تیر  ماه 1402 به آدرس ایمیل: cbpr@kums.ac.ir ارسال و یا با شماره 09189344760 -08338220291 - 08338220290 تماس برقرار نمایند.

در بخش موضوع ایمیل حتما عبارت " جذب هیات علمی پژوهشی مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت " ذکر گردد.

لازم به توضیح است که جذب به صورت ضریب کا / قراردادی است و دانشگاه هیچ گونه تعهدی نسبت به تبدیل وضعیت به پیمانی ندارد و تمدید ضریب کا / قرارداد منوط به فعالیت علمی قابل قبول سالانه و رضایت مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت می باشد.

شرایط شرکت در فراخوان جذب هیات علمی:

شرایط عمومی:

الف) اعتقاد به مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی

ب) تدین به یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی

ج) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران

د) عدم محکومیت به محرومیت از استخدام دولتی و سابقه محکومیت کیفری و جزایی

ه ) عدم اعتیاد به مواد مخدر و روان گردان

و) انجام خدمت وظیفه عمومی، دارا بودن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا داشتن معافیت قانونی و پایان دوره ضرورت نظام ویژه آقایان

شرایط اختصاصی

عنوان رشته متقاضی می بایست با عنوان رشته درج شده در فراخوان دقیقا مطابقت داشته باشد و پذیرش مدارک مشابه ممنوع می باشد.

رشته های مورد نیاز

الف) یک نفر (زن / مرد) دکتری سیاست گذاری سلامت ( افراد با داشتن تجارب پژوهشی قبلی در حوزه تعیین کننده های اجتماعی سلامت، دارای اولویت می باشند)

1-     رزومه و فعاليت های پژوهشی فرد متقاضی بایستی متناسب با رشته تحصیلی خود باشد.

2-     متقاضیان بایستی حداقل  H-index 4 را دارا باشند.

ب) یک نفر ( زن / مرد ) دکتری تخصصی اقتصاد سلامت علاقمند به کار در پژوهش های حوزه تعیین کنند ه های اجتماعی سلامت (افراد با داشتن تجارب پژوهشی قبلی در تعیین کننده های اجتماعی سلامت، دارای اولویت می باشند)

1-     رزومه و فعالیت های پژوهشی فرد متقاضی بایستی متناسب با رشته تحصیلی خود باشد.

2-     متقاضیان بایستی حداقل  H-index 4 را دارا باشند.

ج) یک نفر (زن / مرد) دکترای تخصصی روانشناسی سلامت ( افراد با داشتن تجارب پژوهشی قبلی در حوزه تعیین کننده های اجتماعی سلامت، دارای اولویت می باشند)

3-     رزومه و فعالیت های پژوهشی فرد متقاضی بایستی متناسب با رشته تحصیلی خود باشد.

4-     متقاضیان بایستی حداقل  H-index 4 را دارا باشند.