دکتر جلیلی در پایش دانشکده پرستاری و مامایی مطرح کرد:

پاداش مقالات اعضای هیات علمی، منتشر شده از ابتدای اسفندماه سال گذشته، پرداخت خواهد شد.

تیم پایش معاونت تحقیقات و فناوری با حضور در دانشکده پرستاری و مامایی در روز دوشنبه ۲۲ خرداد از این دانشکده پایش بعمل آورد.

این نشست با حضور معاون تحقیقات وفناوری، مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات، رییس و معاونین دانشکده پرستاری و مامایی، اعضای هیات علمی دانشکده و اعضای تیم پایش حوزه معاونت تحقیقات و فناوری در سالن جلسات دانشکده برگزار شد.

دکتر سیروس جلیلی معاون تحقیقات و فناوری:

هدف از تشکیل جلسات پایش را پیشبرد اهداف تحقیقاتی دانشگاه خواند و باتوجه به رتبه هفتم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که در میان ۶۸ دانشگاه علوم پزشکی کشور میباشد بتوانیم ضمن حفظ جایگاه فعلی، ارتقا دانشگاه را شاهد باشیم.

خوشبختانه از لحاظ پرداخت با حمایت ریاست محترم دانشگاه تا حدودی بروز هستیم و بدهی سنوات گذشته طرح های تحقیقاتی تسویه شده است.

خبر خوبی هم که بیان کنیم این موضوع که، طبق آیین نامه وزارت پاداش مقالاتی که از تاریخ دوم اسفندماه سال گذشته منتشر شده باشند، به نویسنده مسئول از روز شنبه 27 خرداد پرداخت خواهد شد.

دانشکده پرستاری و مامایی از دانشکده های سرآمد دانشگاه می‌باشد که زحمات اعضای هیات علمی ستودنی است.

مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه:

اهمیت رشد پرستاری بر کسی پوشیده نیست و گذشت ایام پاندمی کووید این اهمیت را بر همگان روشن نمود.

دانشکده پرستاری و مامایی با داشتن ۴۲ عضو هیات علمی و ۴۲۳ مقاله از سال ۲۰۰۲ از دانشکده های فعال کم هزینه دانشگاه میباشد که توانسته است جایگاه مناسبی را در میان دانشکده های پرستاری و مامایی کشور کسب نماید.

در ادامه، عملکرد دانشکده پرستاری و مامایی توسط معاون پژوهشی دانشکده ارائه شدو مشکلات دانشکده توسط رییس و اعضای هیات علمی دانشکده مطرح و در این خصوص بحث و تبادل نظر شد.