محققان، پژوهشگران و فناوران دانشگاه مایه فخر و مباهات استان هستند

دکتر محمدی رییس دانشگاه در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه 🔻 🔹محققان، پژوهشگران و فناوران دانشگاه مایه فخر و مباهات دانشگاه علوم پزشکی و استان هستند . 🔹اگر دانشگاه این افتخارات را به دست آورده به دلیل پژوهش‌ها و زحمات شما عزیزان است وبرگزاری این گونه برنامه ها،مراسمات و تقدیر ها برای تشکر از زحمات و دست آوردهای شما بسیار کم و ناچیز است . 🔹پژوهش و فناوری مهمترین چیزی است که ما به آن نیاز داریم البته پژوهشی که منجر به فناوری شود ،می‌تواند ارزشمندی بیشتری برای دانشگاه داشته باشد و دارد . 🔹در دوران سخت کرونا هم این پژوهشگران و فناوران بودند که با تلاش شبانه روزی برای ساخت واکسن و تجهیزات پزشکی به ما و جامعه بهداشت ودرمان و به بیماران کمک کردند . 🔹در دانشگاه علیرغم فشارهای مالی و اقتصادی که وجود دارد،اما خوشبختانه در حوزه پژوهش کمتر دچار مشکل شدیم و ما می‌دانیم تحقیقات در این دوران و تامین امکانات و فراهم ساختن بستر های لازم بسیار دشوار است،اما ما به پژوهش نیاز داریم و باید برای شرکت‌های کوچک فن‌آور امکانات فراهم کنیم و از آنها حمایت نماییم و امیدواریم در آینده شاهد موفقیت های بیشتری در آن حوزه باشیم .