محمد طیب صحرایی، استاندار کرمانشاه از غرفه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دیدن کرد.

امروز سوم دیماه نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن‌بازار استان کرمانشاه، با حضور استاندار کرمانشاه آغاز به کار کرد.

در حاشیه اففتاح این نمایشگاه استاندار کرمانشاه با حضور معاون تحقیقات و فناوری ، رییس پارک علم و فناوری استان، معاون توسعه پارک فناوری سلامت و سایر مدعوین از غرفه دانشگاه دیدن کرد.

گفتنی است نمایشگاه نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار استان کرمانشاه از سوم تا پنجم دی ماه همه روزه از ساعت 9 صبح تا 17 بعدازظهر در محل دائمی نمایشگاه های کرمانشاه واقع در انتهای پارک شاهد پذیرای علاقمندان خواهد بود.