کتابدار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان کتابدار برگزیده کشوری معرفی شد

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه از انتخاب کتابدار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان کتابدار برگزیده کشوری در ششمین همایش ملی کتابداران سلامت خبر داد.

دکتر مهدی تقدسی در خصوص این انتخاب گفت: مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به مناسبت هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار، ششمین همایش ملی تقدیر از مقام کتابداران و اطلاع رسانان سلامت و همچنین اجلاس ملی مدیران اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی و رؤسای کتابخانه‌های مرکزی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور را در روز‌های پنجشنبه و جمعه مورخ نوزدهم و بیستم آبان 1401 برگزار کرد که در بخش کتابدار برگزیده، شهاب چهری کتابدار مرکز آموزشی درمانی امام رضا با کسب مقام اول به عنوان کتابدار برترمراکز آموزشی درمانی سراسر کشور معرفی شد.

گفتنی است این همایش با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.