فراخوان جذب هیات علمی پژوهشی در مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت تکمیل کادر علمی خود متقاضی جذب یک نفر هیات علمی پژوهشی از میان دانش آموختگان Ph.D  براساس شیوه نامه جذب تعهد خدمت اعضای هیات علمی پژوهشی مندرج در پورتال معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه می باشد.
داوطلبان می توانند درخواست کتبی، رزومه (CV ) به همراه مستندات مربوطه و حداقل دو توصیه نامه علمی را حداکثر تا 10ام  آبان ماه سال جاری به آدرس ایمیل: crc.kums@gmail.com ارسال و در صورت هرگونه مشکل و یا اطلاع از دریافت ایمیل توسط مرکز با شماره 08338376525  تماس برقرار نمایند. لازم به تاکید است دریافت درخواست و رزومه شرکت کنندگان جهت شرکت در فراخوان بعد از تاریخ مشخص شده مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.
 لازم به توضیح است که جذب به صورت ضریب کا / قراردادی است و دانشگاه هیچ گونه تعهدی نسبت به تبدیل وضعیت به پیمانی ندارد. تمدید قرارداد  سالیانه افراد منوط به فعالیت علمی قابل قبول سالانه بر اساس شیوه نامه معاونت تحقیقات دانشگاه  و رضایت مرکز تحقیقات قلب و عروق می باشد.
نکته: در بخش موضوع ایمیل حتماً عبارت "جذب هیات علمی پژوهشی مرکز تحقیقات قلب و عروق " ذکر گردد.

شرایط شرکت در فراخوان جذب هیات علمی:
شرایط عمومی:
1)    اعتقاد به مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی
2)    تدین به یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی
3)    داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
4)    عدم محکومیت به محرومیت از استخدام دولتی و سابقه محکومیت کیفری و جزایی
5)    عدم اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان
6)    انجام خدمت وظیفه عمومی، دارا بودن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا داشتن معافیت قانونی و پایان دوره ضرورت نظام ویژه آقایان
7)    نداشتن سن بیش از 45 سال برای مدارک Ph.D
8)    تأیید صلاحیت های علمی و عمومی داوطلبان در هیات اجرایی جذب دانشگاه و تصویب هیات مرکزی جذب وزارت متبوع

شرایط اختصاصی
1)    دارا بودن مدرک دکتری تخصصی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت (افراد با سابقه فعالیت پژوهشی در زمینه بیماری های قلبی و عروقی دارای اولویت می باشند).  عنوان رشته متقاضی می بایست با عنوان رشته درج شده در فراخوان دقیقاً مطابقت داشته باشد و پذیرش مدارک مشابه ممنوع می باشد.
2)    شرکت افراد مشغول به تحصیل در این فراخوان ممنوع می باشد.
3)    متناسب بودن رزومه و فعالیت های پژوهشی فرد متقاضی با رشته تحصیلی
4)    دارا بودن  حداقل  H-index = 4
5)    در شرایط مساوی، اولویت با متقاضیان بومی می باشد.
6)    متقاضیانی که از طریق آموزش از راه دور (دوره های مجازی) و یا دوره های غیر حضوری تحصیلات خود را به پایان رسانیده اند نمی توانند در فراخوان جذب دانشگاه شرکت نمایند.
7)    دارا بودن شرایط مندرج در شیوه نامه جذب هیات علمی پژوهشی در پورتال معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه