برنامه ریزی برای تولید علم کیفی تر و کاربردی تر با توجه به شعارسال در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه

دکتر محمدی رئیس دانشگاه در جلسه ی پایش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه 🔻

🔸️ باتوجه به شعار سال که  تولید ؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین می باشد ، تولید علم بیشتر ، کیفی تر و کاربردی تر در اولویت برنامه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه قرار بگیرد.

🔸️مهمترین مشخصه ای که دانشگاه را از ادارات ، سازمانها و ارگانهای دیگر جدا می کند همین حوزه تحقیقات و فناوری است و دانشگاه را سرآمد می کند.

🔸️ معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در ۱۰ سال گذشته جزء برترینها در کشور بوده است و این‌نتیجه زحمات و تلاشهای معاونین قبلی و فعلی است اما حفظ این جایگاه و ارتقاء آن مهمترین موضوعی است که باید به آن توجه شود.

🔸️ نواقصی که در حوزه انتشارات علمی داریم شناسایی گردد و در رفع آن تلاش شود ، به زیرساختهای فناوری نیز باید بیش از پیش توجه شود.

🔸️ نقشه و برآورد پروژه ی چشمه سفید تا یکماه آینده تهیه شود و تبدیل به یک مکان مناسب جهت فناوری گردد.

🔸️ در بعضی مراکز و واحدهای دانشگاه نظیر مراکز تحقیقات قطعی که چارت سازمانی ندارند ،  تیم ویژه ای در حوزه تحول اداری تشکیل شود و این مراکز را شناسایی و بررسی کنند .

🔸️ جذب هیئت علمی فناور که محصول تولید کنند و پرداخت پاداش مقالات دانشجویان در اولویت کاری معاونت تحقیقات قرار بگیرد.