معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه عملکرد اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را از نظر پژوهشی اینگونه بازگو کرد که: تعداد 533 عضو هیات علمی دانشگاه توانسته اند 8 هزار و 508 مقاله را ارائه نمایند که بیش از 133 هزار استنادات داشته اند و 5 دصد این مقالات در مجلات 1% برتر دنیا به چاپ رسیده است.
دکتر سیروس جلیلی ادامه داد: دانشگاه دارای 2 پژوهشکده، 13 مرکز تحقیقاتی و 3 واحد توسعه تحقیقات بالینی در بیسمارستان ها می باشد که از نظر پژوهشی در جایگاه مناسبی قرار دارند به طوریکه علاوه بر موفقیت های چشمگیر مزاکر تحقیقاتی می توان به کسب جایگاه سوم کشوری توسط واحد توسعه تحقیقات بالینی مجتمع امام رضا (ع ) ازنظر فعالیتهای پژوهشی در سطح کشور بعد از بیمارستان نمازی شیراز و بقیه الله (عج) تهران اشاره کرد.
دکتر جلیلی جایگاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را هفتم در میان 57 دانشگاه علوم پزشکی کشور خواند و افزود: از نظر فعالیتهای پژوهشی در بین دانشگاههای علوم پزشکی تیپ ۲ کشور در جشنواره رازی در سه سال گذشته توانسته ایم جایگاه نخست را به خود اختصاص دهیم. حمایت از تحقیقات در زمینه کووید ۱۹ به میزان ۸ میلیارد ریال و چاپ ۲۹ مقاله معتبر در مجلات بین المللی ، اختصاص عنوان برترین پژوهش در حوزه کووید ۱۹ در کل کشور به مقاله محققین دانشگاه کرمانشاه و تقدیر وزیر بهداشت از محققین ، از دیگر افتخارات معاونت تحقیقات دانشگاه می باشد.
وی اولویت معاونت تحقیقات و فناوری را ایجاد زیرساخت های تحقیقاتی و فناوری بیان کرد: با تکمیل پروژه آزمایشگاه جامع تحقیقات به مساحت 700 متر، تاسیس آزمایشگاه مطالعات پیش بالینی مجهز به دستگاه های عکسبرداری از حیوانات آزمایشگاهی، تاسیس مرکز نوآوری سلامت می تواند چشم انداز مناسبی را در حوزه تحقیقات و فناوری ترسیم کند.
او حوزه فناوری را نیز همچون پژوهش موفق خواند و به کسب رتبه اول فناوری در بین دانشگاههای تیپ ۲ کشور در سه سال اخیر و کسب رتبه سوم فناوری دانشگاه در دو سال اخیر در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور اشاره کرد. ارتقاء ۱۳ شرکت فناور عضو دانشگاه به سطح دانش بنیانی ، راه اندازی اولین دفتر انتقال فناوری دانشگاه در غرب کشور ، اشتغال زایی ۲۱۲ نفر توسط شرکتهای فناور عضو دانشگاه ، تجاری سازی ۱۷ محصول فناورانه و ثبت ۲۵۵ اختراع داخلی ازمهمترین دستاوردهای فناوری دانشگاه می باشد.
دکتر جلیلی در پایان گفت: خوشبختانه دانشجویان فعالی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پرورش یافته اند و با فعالیت مثال زدنی توانسته اند با حفظ جایگاه نخست در میان دانشگاه های علوم پزشکی تیپ 2 کشور موفق به کسب جایگاه پنجم در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور شوند.
گفتنی است دکتر قباد محمدی رییس دانشگاه به همراه معاون توسعه و هیات همراه عصر روز چهارشنبه 12 مرداد معاونت تحقیقات و فناوری را مورد پایش قرار داد.