برگزاری جلسه کمیته تخصصی پذیرش و نظارت پارک فناوری سلامت کلان منطقه 3 آمایشی

جلسه کمیته تخصصی پذیرش و نظارت پارک فناوری سلامت کلان منطقه در روز چهارشنبه 8 تیر با حضور دکتر جلیلی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، معاون توسعه فناوی پارک فناوری سلامت و معاون مرکز رشد واحدهای فناور برگزار گردید.
در این جلسه که با مشارکت وبیناری مدیران توسعه فناوری، روسای مراکز رشد دانشگاه­های کلان منطقه 3 آمایشی و کارشناسان پارک تشکیل شد، آقای دکتر جلیلی سیاست های اجرایی پارک را تبیین کردند.
در جلسه فوق الذکر، دکتر فخری، معاون توسعه فناوری پارک، ضمن ارائه اقدامات صورت گرفته پارک فناوری سلامت و تبیین برنامه های در دست اجرا، قانون جهش تولید و فرصت های ایجاد شده توسط مواد قانونی ایجاد شده را مطرح کردند.
در ادامه، درخواست عضویت 2 شرکت­ متقاضی حضور در پارک فناوری سلامت در جلسه مزبور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با پذیرش شرکت­ تحقیق و تولید فرآورده های طب سنتی نیکا و مدیریت بهره برداری داناب غرب در پارک فناوری سلامت کلان منطقه 3 آمایشی موافقت گردید.
۱۱ تیر ۱۴۰۱ ۱۰:۱۲