مرکزی که تب و سایر علایم ، مانند گرم شدن بدن، از دست رفتن اشتها و حالت خستگی و کوفتگی را در طی بیماری کنترل می کند شناخته شد

در مقاله Osterhout از  انیستیتو هاوارد هوگز  دانشگاه هاروارد و همکارانش که مورخ ۸ ژوئن ( ۵ روز پیش) در نشریه وزین Nature به چاپ رسید با استفاده از روش تعیین توالی RNA  سلول منفرد( scRNA-seq) و هیبریدیزاسیون مالتی پلکس در جای خود به روش فلئورسنس (FISH) ، دسته ایی از نورون ها در منطقه بطنی میانی ناحیه پره اُپتیک(VMPO) هیپوتالاموس شناخته شدند که بدنبال تحریک با لیپوپلی ساکارید (LPS) یا پلی اینوزینیک: پلی سایتیدیلیک اسید، پاسخ تب و خستگی را بایکپارچه سازی سیگنال های دریافتی از سلول های ایمنی ایجاد می کنند.

دکتر مهدی تقدّسی
 دانشیار ایمونولوژی