بازدید استاندار کرمانشاه از نمایشگاه محصولات فناورانه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

امیری‌مقدم استاندار کرمانشاه که وی را سرپرست دانشگاه همراهی می کرد از غرفه های این نمایشگاه فناورانه بازدید کرد.

در این بازدید استاندار کرمانشاه، پای درد دل فناوران سلامت نشست و ضمن گفتگو با آنان، در جهت رفع چالش ها و مشکلات آنان قول مساعدت دادند.

این نمایشگاه به مناسبت هفته سلامت و در  راستای شعار سال، با حضور ۲۳ شرکت شامل: ۱۲ شرکت دانش بنیان برپا گردیده و ۲۸ محصول به معرض نمایش گذاشته شده است‌.

✳️ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ؛ پیشرو در تحقق شعار سال