فراخوان جذب هیات علمی فناور در مرکز رشد و پارک فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

نظر به اهداف معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه مبنی بر گسترش و تعمیق فعالیت های تحقیقاتی- فناورانه و بنا بر مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، به اطلاع می رساند که این معاونت بر اساس شیوه نامه جذب هیات علمی پژوهشی و شرایط اختصاصی مندرج در پورتال معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، متقاضی جذب یک عضو هیئت علمی از میان دانش آموختگان رشته های تحصیلی مربوطه، با احراز شرایط عمومی و اختصاصی می باشد.
داوطلبان می‌توانند درخواست کتبی، رزومه و مستندات مربوطه را به همراه حداقل دو توصیه نامه علمی تا تاریخ 1401/3/6 ارسال نمایند. لازم به ذکر است که نحوه استخدام عضو هیات علمی به صورت ضریب کا (تعهد خدمت) خواهد بود و دانشگاه هیچ گونه تعهدی نسبت به تبدیل وضعیت فرد مستخدم به پیمانی را نخواهد داشت. بدیهی است که تمدید قرارداد سالیانه منوط به فعالیت علمی قابل قبول و رضایت مرکز رشد فناوری سلامت و معاونت از عملکرد عضو هیات علمی می باشد.
شرط شرکت در فراخوان داشتن شرایط درج شده در شیوه نامه جذب هیات علمی پژوهشی میباشد.
مدت زمان ارسال مدارک تا تاریخ 1401/3/6 میباشد.

آدرس ایمیل: research_it@kums.ac.ir

در بخش موضوع ایمیل حتما عبارت "جذب هیات علمی پژوهشی _ فناور در مرکز رشد فناوری دانشگاه" ذکر گردد

شرایط تخصصی جهت متقاضی استخدام عضو هیات علمی فناور متخصص در صنعت داروسازی

1-    دارا بودن مدرک دکتری تخصصی در رشته های مرتبط با داروسازی (داروسازی صنعتی، نانوفناوری دارویی، شیمی دارویی، زیست مواد دارویی و ...)
2-    سابقه کار درصنعت داروسازی حداقل به میزان 5 سال
3-    تسلط برفرآیندهای تهیه CTD، اجرایGMP وGLP
4-    تسلط بر الزامات طراحی نقشه سایت تولید محصولات دارویی و صدور پروانه های تولید
5-    مهارت و تجربه کار با گایدلاین های WHO و  PIC/S،استانداردهای داروسازی و فارماکوپه های دارویی
6-    مهارت در عملیات خوب آزمایشگاهی (GLP) و توانایی طراحی و راه اندازی آزمایشگاه کنترل فیزیک و شیمی جهت کنترل فیزیکوشیمیایی و پایداری فرمولاسیون های دارویی
7-    توانایی تدوین طرح توجیهی، مطالعات امکان سنجی(Feasibility Study)  وطرح کسب و کار(Business Plan)
8-    تسلط بر روش های معتبرسازی، طراحی و تدوین پروتکل های ضروری مطابق با استانداردهای سازمان غذا و دارو ایران شامل ,process validation protocol…, cleaning validation protocol جهت راه اندازی و احداث شرکت های دارویی.

۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۰:۴۶