ظرفیت های پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه چشمگیر است

دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه گفت: موفقیت توام با افتخار معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در جشنواره تحقیقاتی رازی در ادامه افتخارات سال‌های گذشته،  جایگاه این استان را در کشور درخشان کرده است.

وی اظهار داشت: به اعتقاد اینجانب در میان اساتید ، دانشجویان و پرسنل دانشگاه ، ظرفیت های بزرگی وجود دارد که می تواند نه تنها این موفقیت ها را تداوم ببخشد،  بلکه هر سال بر آن بیافزاید.

دکتر محمدی افزود:  به نوبه خود از زحمات محققان و فناوران که مایه سربلندی دانشگاه و استان شدند و همچنین پشتیبانان آنها که با تسهیل مسیر و تامین امکانات،  یاور محققان بوده اند ، تشکر می کنم.

وی گفت: امیدوارم در سال‌های پیش رو با برنامه ریزی و حمایت بیشتر از جامعه تحقیقاتی و فناوری دانشگاه ، به ویژه تحقیقات اثر بخش و گره گشا ،  و منجر به تولید و فعالیت های فناورانه ، در شرایط ویژه کشور، سهم خود را به درستی ادا نماییم.

🆔@k_health