دریافت گرنت از بنیاد مطالعات شهری (Urban Studies Foundation) کشور اسکاتلند توسط پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به دریافت گرنت از بنیاد مطالعات شهری (Urban Studies Foundation) کشور اسکاتلند جهت برگزاری سمینار بین المللی "تجدد، شرایط زندگی و نابرابری در دنیای پسا کرونا" شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری: پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به دریافت گرنت از بنیاد مطالعات شهری اسکاتلند جهت برگزاری سمینار بین المللی  در رابطه با بیماری کرونا و تاثیرات متعاقب آن بر شهرهای جهان شد.

آقای علیرضا زنگنه، کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری و از پژوهشگران جغرافیای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، در تعامل با پژوهشگران بین المللی موفق به اخذ گرنت برای برگزاری سمینار بین المللی مشترک با دانشگاه ولورهمپتون (Wolverhampton)  انگلستان و موسسه ملی امور شهری دهلی نو، هند  (National Institute of Urban Affairs, New Delhi, India)  شد.

مقدمات لازم برای برگزاری این سمینار بین المللی با همکاری معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، پژوهشکده سلامت، رصدخانه سلامت و مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال انجام است که در نیمه دوم اردیبهشت ماه سال  1401 در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و با همکاری دانشگاههای مذکور، و با حضور مسؤلین داخلی، مدعوین و پژوهشگران خارجی و داخلی در  رابطه با موضوع سمینار و طی دو روز برگزار خواهد شد.

گفتنی است این پروژه در سطح بین المللی و به صورت دوره ای در کشورهای ایران، انگلستان و هند برگزار خواهد شد.