طی حکمی از سوی وزارت بهداشت: دکتر رضا خدارحمی بعنوان عضو هیات اجرایی بیست و هفتمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی منصوب شد.

طی حکمی از سوی دکتر ناصر سیم فروش رییس هیات اجرایی بیست و هفتمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی، دکتر رضا خدارحمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه بعنوان عضو هیات اجرایی بیست و هفتمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی منصوب شد.

جشنوارهٔ تحقیقاتی علوم پزشکی رازی یک جشنوارهٔ علمی در ایران است که وزارت بهداشت آن را برگزار می‌کند.

نام جشنواره از نام محمد بن زکریای رازی دانشمند ایرانی گرفته شده‌است و می توان گفت جشنوارهٔ رازی معتبرترین جشنواره در زمینهٔ علوم پزشکی در ایران است که سالیانه برگزار می‌شود و در اغلب دوره‌ها جوایز برگزیدگان توسط رئیس‌جمهور اهدا شده‌است.

متن ابلاغ اینجا قابل مشاهده می باشد: