فراخوان جذب هیات علمی پژوهشی در مرکز تحقیقات روغن ها و چربی ها دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

نظر به اهداف معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه مبنی بر گسترش فعالیت های تحقیقاتی-فناوری و بنا بر مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، به اطلاع می رساند که مرکز تحقیقات روغن‌ها و چربی‌ها بر اساس شیوه نامه جذب تعهد خدمت اعضای هیئت علمی پژوهشی مندرج در پورتال معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، متقاضی جذب یک عضو هیئت علمی پژوهشی از میان دانش آموختگان رشته تحصیلی بیوشیمی با تمرکز فعالیت تحقیقاتی در حیطه اثرات بیولوژیکی روغن‌ها می باشد.
داوطلبان می‌توانند درخواست کتبی، رزومه و مستندات مربوطه را به همراه حداقل دو توصیه نامه علمی تا تاریخ 1400/9/15به آدرس ایمیل research_it@kums.ac.ir ارسال نمایند. لازم به ذکر است که نحوه استخدام عضو هیات علمی به صورت ضریب کا و قراردادی خواهد بود و دانشگاه هیچ گونه تعهدی نسبت به تبدیل وضعیت فرد مستخدم به پیمانی نخواهد داشت. همچنین لازم به ذکر است که تمدید قرارداد سالیانه منوط به فعالیت علمی قابل قبول و رضایت مرکز تحقیقات روغن ها و چربی ها از عملکرد عضو هیات علمی می باشد.

آدرس ایمیل: research_it@kums.ac.ir

--در بخش موضوع ایمیل حتما عبارت "جذب هیات علمی پژوهشی مرکز تحقیقات روغن ها و چربی ها" ذکر گردد.