جذب هیات علمی در قالب گذراندن دوره تعهدات قانونی (تعهد خدمت) دانشگاه علوم پزشکی جهرم

دانشگاه علوم پزشکی جهرم به منظور تامین نیازهای آموزشی و پژوهشی خود مطابق با ماده 14 آیین نامه استخدامی اعضای هیات علمی، فراخوان جذب هیات علمی مشمول تعهدات قانونی را در رشته مورد نیاز به شرح ذیل برگزار می نماید.

مهلت ثبت نام از تاریخ 26/07/1400 لغایت04/08/1400 می باشد.

الف) شرایط عمومی :

1)       داشتن تابعیت جمهوری اسلامی

2)       اعتقاد به مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی

3)       نداشتن منع قانونی از نظر نظام وظیفه

4)       تایید صلاحیت های علمی و عمومی داوطلبان در هیات اجرایی جذب دانشگاه و تصویب هیات مرکزی جذب وزارت متبوع

5)       نداشتن سن بیش از 35 سال جهت مقطع کارشناسی ارشد و 45 سالی برای مدرک  PhD

ب) شرایط اختصاصی:

1) دارا بودن مدرک دکترای تخصصی (Ph.D) علوم پایه

2) شرکت افراد مشغول به تحصیل در این فراخوان ممنوع است.

3) عنوان رشتههای متقاضی میبایست با عنوان رشته درج شده در فراخوان دقیقا مطابقت داشته باشد و پذیرش مدارک مشابه ممنوع می باشد.

4)در هر رشته درشرایط مساوی اولویت با متقاضیان بومی است.

5) متقاضیانی که از طریق آموزش از راه دور (دوره های مجازی) و یا دوره های غیر حضوری تحصیلات خود را به پایان رسانیده اند نمی توانند در فراخوان جذب دانشگاه شرکت نمایند.

6) حکم صادره برای انجام تعهدات به صورت تمام وقت جغرافیایی صادر خواهد شد.

ج) مدارک مورد نیاز:

1) تصویر تمامی صفحات شناسنامه

2) تصویر دوطرف کارت ملی

3)عکس جدید 4*3 (6 قطعه)

4) تصویر آخرین مدرک تحصیلی

5)تصویر آخرین کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا موقت دوره نظام وظیفه (مخصوص برادران)

6) تصویر آخرین حکم کارگزینی

7) شناسنامه علمی (C.V ) به همراه داشتن مستندات فرهنگی و اجتماعی، آموزشی و پژوهشی و اجرایی ذکر شده در C.V

8)گواهی مبنی بر داشتن رتبه علمی و ...(ارائه گواهی معتبر)

9) تصویر سند تعهد محضری در مقطع PHD

10) نامه ارائه موافقت محل خدمت مستخدمین ، بورسیه ها و متعهدین جذب به سایر دانشگاهها و یا معاونت درمان (درصورت درخواست انتقال تعهدات)

تذکرات بسیار مهم

1)       لازم است داوطلب محترم ابتدا با مطالعه آگهی مذکور، مدارک خود را به همراه مستندات علمی به صورت منظم در یک پوشه قرارداده و جهت بررسی به آدرس جهرم ، خیابان استادمطهری، دانشگاه علوم پزشکی جهرم، ساختمان پردیس، دبیرخانه امورهیات علمی کد پستی 7414846199 از طریق پست سفارشی یا به صورت شخصی ارسال نمایند.

2)       چنانچه در هریک از مراحل پذیرش یا پس از آن خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضی محرز شود، مراحل طی شده کان لم یکن تلقی و پذیرش فرد لغو می‌گردد.