مرکز مطالعات مرور نظام مند و متاآنالیز دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری مرکز کاکرین ایران برگزار می کند:کارگاه تخصصی Dose-Response Meta-analysis

کارگاه تخصصی Dose-Response Meta-analysis توسط مرکز مطالعات مرور نظام مند و متاآنالیز دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری مرکز کاکرین ایران برگزار می شود.

در این کارگاه که در روز چهارشنبه ۱۷ شهریور ماه برگزار می‌گردد، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و محققین سراسر کشور با بهره‌مندی از تدریس استاد دکتر سیدسعید هاشمی نظری با مبحث Dose-Response Meta-Analysis آشنا خواهند شد.

این کارگاه به شکل مجازی و در بستر skyroom برگزار خواهد شد. شرکت کنندگان از پرسش و پاسخ مجازی، و دسترسی به پکیج‌های اجرای Dose-Response Meta-Analysis در محیط نرم‌افزار R بهره‌مند خواهند شد.

گفتنی است برنامه کارگاه ضبط شده و همراه با محتوا و پکیج‌ها در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت و به شرکت کنندگان گواهی حضور اعطا می‌گردد.

📆 زمان روز چهارشنبه ۱۷ شهریور ماه

🕰 ساعت ۱۶ تا ۱۹