دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رتبه اول دانشگاه‌های تیپ ۲ کشور در حوزه فناوری را کسب کرد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از کسب رتبه اول دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در میان 21 دانشگاه تیپ ۲ کشور در حوزه فناوری خبر داد.

به گزارشی از  روابط عمومی دانشگاه دکتر رضا خدارحمی گفت: براساس آخرین رتبه بندی و نیز اطلاعات موجود در سامانه نظارت و ارزشیابی فعالیت های توسعه فناوری دانشگاه های وزارت بهداشت امتیاز رتبه کل ترکیبی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در میان شاخص های موجود 100و برابر با رتبه یک می باشد.

وی بیان کرد: خوشبختانه در این رتبه بندی دانشگاه ما در شاخص های پروژه های فناوری ، قراردادها، ثبت اختراع ، ارائه خدمات و جشنواره ها موفق به کسب 100 امتیاز کامل شده است.

دکتر خدارحمی همچنین افزود:ما در محور هسته های فناوری و شرکتهای دانش بنیان نیز 71 امتیاز ، منابع و اعتبارات 46 امتیاز ، محصولات 4 امتیاز ، توانمندسازی و فرهنگسازی 25 امتیاز را کسب کرده ایم و بدین ترتیب رتبه کل ترکیبی دانشگاه برابر 100 امتیاز شده که همین امر منجر به موفقیت در کسب رتبه اول در بین 21 دانشگاه تیب 2 کشور شده است.

گفتنی است این رتبه برای سومین سال پیاپی کسب شده است.