پذیرش شرکت‌های فناور در پارک فناوری سلامت کلان منطقه ۳ آمایشی

پیرو فراخوان عضویت در پارک فناوری سلامت کلان منطقه ۳ آمایشی، دومین جلسه کمیته تخصصی پذیرش و نظارت پارک روز شنبه 2 مرداد، با حضور دکتر خدارحمی رئیس پارک، دکتر دادگر قائم مقام پارک، مدیران توسعه فناوری و روسای مراکز رشد دانشگاه‌های کلان منطقه جهت بررسی درخواست‌های ارسالی تشکیل گردید.

در این جلسه با عضویت شرکت‌های فناوران میلاد اختراعی، تاوا ابتکار پاکان، کیازیست پیشرو بارمان، الوند فارمد پارس، آذین ابتکار ماد و شرکت نیکان اکسیر باختر موافقت شد.

پیش از این آیین نامه اجرایی پارک جهت حمایت از شرکت های فناور، در اولین جلسه کمیته تدوین و در شورای پارک با حضور دکتر نجفی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، روساء و معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های کلان منطقه به تصویب رسیده بود.

۵ اَمرداد ۱۴۰۰ ۰۸:۰۸