جلسه ارزیابی و بررسی پروژه مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازسختی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

این نشست امروز با حضور معاون تحقیقات و فناوری، رییس پژوهشکده سلامت و مدیران دانشگاه با دکتر حسین سلطانی نژاد مدیر فناوری و تجاری سازی ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی برگزار شد.

دکتر خدارحمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در این نشست :

یکی از موفق ترین علوم نوین پزشکی، سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی می‌باشد.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قبل از ایجاد مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در حیطه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی فعالیت داشته است.

مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه حاصل بارش افکار می‌باشد و تلاش دانشگاه پیشرفت در زمینه فناوری و حضور شرکتهای فناور و همچنین ایجاد زیر ساخت مناسب و حضور نیروی انسانی متعهد می‌باشد.

بعد از این نشست دکتر سلطانی نژاد به همراه معاون تحقیقات و فناوری و مدیران دانشگاه از تجهیزات آزمایشگاه جامع تحقیقات، بیوبانک دانشگاه، مرکز باروری ناباروری، آزمایشگاه های مرکز جامع، حیوانخانه دانشگاه و ... بازدید بعمل آورد.

بازدید دکتر سلطانی نژاد