تفاهم نامه همکاری شتاب دهنده پرسیس ژن با معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی کرمانشاه

در راستای ارتقای فناوری دانشگاه و حمایت از فناوران و شرکت­های عضو مرکز رشد و پارک فناوری سلامت کرمانشاه تفاهم نامه همکاری با شتاب دهنده پرسیس ژن منعقد گردید.

این تفاهم نامه با هدف همکاری مشترک جهت شناسایی، شتابدهی و تجاری سازی طرح های تحقیقاتی و فناورانه، میان آقای دکتر رضا خدارحمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دکتر امیر حسین کارآگاه، مدیر عامل شتابدهنده پرسیس ژن پار به امضاء رسید.

تفاهم نامه پرسیس ژن

۲۴ خرداد ۱۴۰۰ ۱۲:۵۱