✔اولین شورای پارک فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، رییس دانشگاه، رییس پارک و روسای دانشگاه های کلان منطقه ۳ آمایشی برگزار شد.
دکتر مرادی، رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:
تغییر نام معاونت پژوهشی به تحقیقات و فناوری، تاکید بر گسترش فناوری، تولید ثروت و حرکت به سمت دانشگاههای نسل سه و چهار بود.
یکی از ارکان مهم حوزه فناوری دانشگاهها ، پارکهای علم و فناوری است که باعث توانمندسازی شرکت ها برای ورود به بازار و ایجاد، انتقال و بومی سازی دانش و نیز ارتباط موثر با صنعت برای عملیاتی کردن ایده ها می شود
امکانات خوبی در کلان منطقه وجود دارد که می توانند در کنار هم باعثرشد منطقه شوند و با توجه به اینکه یکی از معضلات مهممنطقه کمبود زمینه کار است، این امکان می تواند زمینه اشتغال زایی، رشد صادرت ، خلق ثروت و سرمایه گذاری خارجی و رشد اقتصادی را فراهم کند.
در این نشست با معرفی پارک فناوری سلامت ، خواستار همکاری دانشگاههای کلان منطقه و تبادل نظر روسای دانشگاهها در این حوزه هستیم.
✔اولین شورای پارک فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، رییس دانشگاه، رییس پارک و روسای دانشگاه های کلان منطقه ۳ آمایشی برگزار شد.
دکتر خدارحمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و رییس پارک فناوری سلامت دانشگاه :
پارک فناوری سلامت کلان منطقه ۳ ، در اردیبهشت ۹۹ از شورای گسترش دانشگاهها مجوز گرفت. در سراسر کشور ۱۰ کلان منطقه دارای پارک فناوری سلامت هستند.
امور هماهنگی و هدایت پارک بر عهده دانشگاهی میباشد که مجوز بنام آن دانشگاه صادر شده است اما دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خود را نسبت به کلان منطقه متعهد میداند.
ما اولین دانشگاهی هستیم که شورای پارک شروع به فعالیت کرده است . از اهداف پارک فناوری سلامت، بومی سازی دانش و ارتباط بین صنعت و دانشگاه میباشد.
ما ظرفیتهای خوبی در کلان منطقه داریم همچون بهرهمندی از اراضی مستعد و همجواری با کشور عراق
در چشم انداز پارک کلان منطقه استقرار شرکت های عضو مراکز رشد دانشگاه های کلان منطقه دیده شده است
محل استقرار شرکت ها،واحدهای توسعه صنایع،شتاب دهنده ها در فضای پارک میباشد.