فراخوان پذیرش طرحهای تحقیقاتی در زمینه طب بازساختی و سلولهای بنیادی

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای گسترش و ارتقاء کیفی مطالعات در زمینه پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی آمادگی خود را جهت پذیرش پروپوزال طرحهای تحقیقاتی که با مشخصات ذیل را  اعلام می دارد. اعضای محترم هیات علمی و محققین دانشگاه می توانند تا تاریخ 15 تیر ماه پروپوزال کامل طرح تحقیقاتی خود را از طریق سامانه پژوهان  ارسال نمایند. لازم به ذکر است که طرحهای تحقیقاتی بین مرکزی و بین دانشکده ای و با همکاری سایر دانشگاهها در اولویت پذیرش قرار می گیرند.

1- طرح ارایه شده باید در یکی از حیطه های سلول درمانی، اگزوزم درمانی، مهندسی بافت، بیومواد، داربست ها  ارگانوییدها و ژن درمانی باشد.

2- اهداف و نتایج به دست آمده از طرح کاربرد درمانی داشته و یا محصول محور باشد.

- هر فرد مجاز به ارسال یک پروپوزال کامل به عنوان مجری می باشد.

- در زمان ارسال طرح ضروری است که از درختواره ، مرکز تحقیقات طب بازساختی انتخاب شود.

- در بخش ورود اطلاعات کلی طرح در فیلد " طرح مرتبط با کدام فراخوان است" گزینه فراخوان طب بازساختی و سلولهای بنیادی  انتخاب شود.

- سایر قوانین و مقررات مربوط به طرحهای تحقیقاتی در مورد این فراخوان جاری می باشد.